Ja här var det länge sedan det uppdaterades! Mycket har hänt sen senast. Sedan det förra blogginlägget från Rom, har vi hunnit med att spela Popo&Grodkungen för 600 besökare på Parksnäckan, vi har åkt till Amsterdam Fringe Festival med Ragulabuggla där vi varit listade Best of Fringe tillsammans med handplockade föreställningar från hela världen. Därpå kom en fantastisk höst då vi hade residens på Gottsunda Dans&Teater och spelade Bananmannen och Flyga med svanar, och efter det gjorde vi i samarbete med Sydafrikanska Magnet Theatre och Ola Johansson föreställningen Beyond Vice på Uppsala Stadsteater. Föreställningen utforskade det manliga privilegiet med utgångspunkt i debatten om prostitution i 1800-talets Uppsala och debatten om HIV i Sydafrikanska medier idag.
Under hösten hann vi också med ett stort Skapande Skola-projekt med Läs högt! på Sverkerskolan, och vi hade premiär på Noshörningarna och åkte till Prag med vår systerförening Theatreact för att spela Madbeth.

Under våren har Björn varit i Shanghai och planerat två kommande projekt, ett i samarbete med Shanghai Theatre Academy och ett i samarbete med Shanghaibaserade Yi Theatre. Mer om detta senare!

140 Responses

  1. Du är helt fantastisk Björn! Vilken energi och vilket geni Du är! Hur hinner Du allt?!! Stolt över att ha Dig som vän! Tusen Millioner Bananer & Kramar från Din Vän AnneLee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *